Галя от разпадналия се дует Каризма“ е клептоманка, твърди Таблоид, без

...
Галя от разпадналия се дует Каризма“ е клептоманка, твърди Таблоид, без
Коментари Харесай

Галя от „Каризма“ с огромен проблем заради наркотиците, отключили страшно заболяване!

Галя от разпадналия се дует „ Каризма “ е клептоманка, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответни източници. Бившата театрална половинка на Миро посягала с кеф на непозната козметика и бързо прибирала в чантата си червила, пудри, сенки за очи, кутийки с декор дьо загар и руж, тъкмо като някогашния ни дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова. Галка си падала и по скъпи парфюми , които също много ловко успявала да открадне от свои колежки. За разлика от Поптодорова, която обществено се изложи, крадейки безценен крем срещу бръчки от безмитния магазин на летището във Варшава, Галка не била попадала в сходни конфузни обстановки. Най-често к лептоманията се отключвала по време на концерти , където с изключение на нея взели участие и други певици. Бившата дуетна половинка на Миро не смеела да посегне на козметиката в магазините, без да си заплати.

Галина Курдова по този начин изобретателно обираше колежките си и трупаше смазки и помади, че нямаше потребност да си купува “, описват осведомени. Нейното държание било на границата сред кражбата и клептоманията. Задигала нещата, които й харесват, без да й мигне окото, само че в същото време внимавала от кого какво взима, тъй че да не се изложи обществено и да не стане скандал , изясняват странното й държание очевидци. Често, когато певицата си харесвала някоя джиджана козметика, с която я гримирали стилистите, ненадейно екстрата изчезвала, безапелационни са източниците ни.

Галя развила клептоманията под натиска на тежката си взаимозависимост към опиатите. Заболяването й се отключило, откакто певицата станала пленница на кокаина и амфетамините. Психолози изясняват сходно ненормално държание и с психически проблеми.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР